Præsentation af Jim:
Jim underviser kokke på hovedforløbet på Hotel og restaurantskolen i København. Han er uddannelse kok og har arbejdet 7 år som kok og food & beverage chef. Derudover han han pædagogikum med speciale i unge, merkonom og serviceøkonom uddannelse bag sig. Han ser frem til på modulet at arbejde med undervisningsdifferentiering og formidling og være sammen med andre undervisere på tværs af brancher og have tid til at diskutere pædagogiske problemstillinger. Som underviser er Jim meget nærværende og autentisk, men vil gerne vil blive bedre til at inddrage digitale teknologier, da det lige nu ikke bliver til mere end at lave en Kahoot i ny og næ.
Jim underviser kokke på hovedforløbet på Hotel og restaurantskolen i København. Han er uddannelse kok og har arbejdet 7 år som kok og food & beverage chef. Derudover han han pædagogikum med speciale i unge, merkonom og serviceøkonom uddannelse bag sig. Han ser frem til på modulet at arbejde med undervisningsdifferentiering og formidling og være sammen med andre undervisere på tværs af brancher og have tid til at diskutere pædagogiske problemstillinger. Som underviser er Jim meget nærværende og autentisk, men vil gerne vil blive bedre til at inddrage digitale teknologier, da det lige nu ikke bliver til mere end at lave en Kahoot i ny og næ.
Kommentarer
Send en kommentar